lunes, 31 de agosto de 2015

JA PORTEM 500 ARTICLES



 
Amb l’últim article penjat a aquest blog Cavitats-subterranies hem arribat als 500 articles. Estem de enhorabona perquè es complicat tenir tanta constància en quant a publicacions. A mes a mes tractem de mantenir cert rigor als nostres articles. Pero hem de agrair-vos els vostre suport a tots vosaltres que ens seguiu, que sou els que feu que açò tingue sentit.

Aquesta aventura va començar al octubre de 2008, pero abans ja anàvem publicant articles de temàtica espeleològica al blog de la Union Cliclista Las Palmas (UCP), que podeu veure en el següent enllaç: http://club-ucp.blogspot.es/


Durant aquestos quasi 8 anys hem anat publicant periòdicament, hem tingut èpoques mes productives i d’altres en les que no hem penjat quasi res, pero la constància mes rere mes en ha fet arribar a aquesta xifra tant difícil en un blog de àmbit espeleològic.

Un exemple per a nosaltres es el blog del Victor el http://espeleobloc.blogspot.com.es/, en el qual ens vam inspirar. Pero encara ens queda molt de camí per recórrer pera alcançar a uns dels espeleòlegs mes productius de tot el país en quant a publicacions ens referim.


Ací podeu veure una gràfica amb els articles per any. Teniu en conter que enguany encara ens queden 4 mesos.

 

Anem a fer un breu resum de les primeres 500 publicacions al blog. Els primers anys varem ser molt productius, teníem mes temps, era quant començarem en la febre de les coves. Al 2011 vam arribar al nostre record de publicacions amb 90 en un any. Desprès vam començar a reduir la quantitat d’articles pero vam cuidar mes la seua qualitat. I ara portem una mitjana de uns 4 articles al mes, que venen a ser mes o menys uns 50 al any, com el cas del passat any quer vam publicar 49 articles.


Brindem pels nostres 500 articles... i a per 500 mes.