miércoles, 3 de febrero de 2016

La cova del Mas de Forés de baix a la revista Aiguaclara



La revista Aiguaclara de Benassal està editada per una associació cultural que du el mateix nom. Es una revista que es publica cada 3 mesos i parla de l’actualitat de la localitat de Benassal. En l’últim numero corresponent a l’hivern de 2015 ha aparegut un article sobre la cova del Mas de Forés de baix, situada a la nomenada població. Aquest article fou escrit per Luis Almela del Espeleo Club Castelló. En un anterior post al blog podeu veure també l’article un poc ampliat:

 

No es la primera vegada que l’Espeleo Club Castelló publica en aquesta revista. Jesús Almela en tres ocasions ja ha escrit sobre les cavitat del terme municipal de Benassal a la revista Aiguaclara. La primera vegada fou sobre la cova del Tabústol o d’En Tabusco, mes endavant sobre l’avenc del castellet d’En Suera, i la tercera vegada sobre les cavitats de la zona de la Mangranera, al marge esquerre del riu Montlleo.

A continuació mostrem l’article, encara que pera poder veure les topografies i mapes amb mes qualitat visiteu el següent enllaç: