viernes, 30 de septiembre de 2016

Èxit d’afluència en la presentació de “Morir por la Cima”



El passat divendres 23 de setembre dins dels actes de celebració del 25é aniversari de la Setmana de Cinema de Muntanya, es va estrenar en Castelló de la Plana la pel·lícula “Morir por la Cima”, que es va estrenar el passat 9 de juny en San Sebastián de los Reyes, a Madrid.

Carlos Suárez junt amb el director presentant la pel·lícula
Vam comptar amb la presencia de Carlos Suárezreputat alpinista, escalador i saltador BASE,  protagonista de la pel·lícula i també va estar present Pablo Martín, el director de la pel·lícula i de la productora Cervino Producciones, també escalador aficionat.

Aprofitant l’acte per fer l’agraïment a les entitats que ens han recolzat amb el seu patrocini durant tants anys, tant a l’Ajuntament de Castelló com a la Fundació Dávalos-Fletcher, que també van vindre representants de ambdues entitats. Per part de l’Ajuntament de la Ciutat el Regidor d’esports Enric Porcar, i representant a la Fundació Dávalos-Fletcher, el seu gerent José Vicente Ramón. Se’ls va reconèixer amb una placa commemorativa d’agraïment.

Entrega de la placa d'agraïment al Regidor d'Esports


El Teatre del Raval de Castelló va ser el lloc de la presentació, que es va omplir de gom a gom en un dia que pareixia que s’acabava el mon amb tanta aigua que va caure moments abans, encara així la gent va respondre i va acabar omplint pràcticament tots els seients.

Públic esperant l'inici de la pel·lícula

La pel·lícula no va deixar defraudat a ningú, tots amb mes o menys impacte es van quedar impressionats de la quantitat de riscs que ha assumit el protagonista en els diversos esports que ha anat practicant al llarg de la seua trajectòria, ben resumida i transmesa al llarg dels 78 minuts de duració de la pel·lícula. Van haver moments de emoció i alegría però també de tensió i dol.

Carlos Suárez responent al torn de preguntes del públic

Des de l’organització de la Setmana es vol agrair a tots la constància en que segueixca endavant aquest concurs tant apreciat pels amants de la muntanya. Us convidem a la Setmana d'enguay que serà entre el 12 i el 16 de desembre. Properament publicarem les bases per al XXV Concurs de Cinema i per al XX Concurs de fotografía de muntanya.    http://www.cine-muntanya.com/cine-muntanya/Bienvenida..html